2NE1

Origine: Seoul, Coreea de Sud
Gen: Pop, R & B, hip-hop, electropop, hop, electro, dance, pop rock
Ani: 2009 – prezent
Produs de: YG Entertainment, Avex Group, şi Music Group Will.i.am
Acte asociate: Teddy, Big Bang, YG Family, Jeremy Scott, will.i.am
Site-ul oficial: ygfamily.com , ygfamily.com , www.yg-life.com
Me2Day Dara: me2day.net/21dara 
Me2Day Minzy: me2day.net/21minzy
Me2Day Bom: me2day.net/21bom
Me2Day CL: me2day.net/21CL
Twitter Bom: twitter.com/#!/harooluvstar
Twitter Minzy: twitter.com/#!/mingkki21
Pagina Facebook : facebook.com/2NE1
Canal YouTube: youtube.com/2NE1
Forum internationalygladies.com

Membre
CL – Nume Real: Lee Chae Rin, Pozitie: Lider, Rapper, Voacl, Data de nastere: 26 Februarie 1991, Inaltime: 1.62 ,Grupa de sange: A, Culori favorite: Negru si alb

Bom – Nume Real: Park Bom, Pozitie: Voacl Principal, Data de nastere: 24 Martie 1984, Inaltime: 1.65, Culori favorite: Verde, Rosu, Roz

Dara – Nume Real: Park Sandara, Pozitie: Vocal, Data de nastere: 12 Noiembrie 1984, Inaltime: 1.62, Grupa de sange: A, Culoare favorita: Roz.

Minzy – Nume Real: Gong Minji, Poziteie: Rapper, Vocal, Data de nastere: 18 Ianuarie 1994, Inaltime: 1.61, Grupa de sange: 0, Culoare favorita: Roz

2NE1 este un grup de patru-membre sud-coreean format de YG Entertainment în 2009. Numele de „2NE1” combina frazele „secolul 21” şi „noua evolutie”, şi se pronunţă „Twenty-One” sau „To Anyone”.
Ele au apărut pentru prima dată în „Lollipop”, o campanie comerciala cu Big Bang pentru LG Electronics, şi debutul „Fire” a fost lansat pe 6 mai, 2009. De atunci, grupul a lansat două piese 2NE1 şi 2NE1 Mni Album, şi un album de studio „To Anyone”. De la primul lor EP, 2NE1 ajunge lider cu melodia „I don’t Care „, care a câştigat ” Song of the Year „, premiul de la Mnet Asian Music Awards de asemenea ” Go Away „, „Lonely” si „I Am The Best”, au fost de asemenea un succes.
2NE1 a debutat oficial în Japonia, în septembrie 2011 cu un album intitulat mini NOLZA, care conţinea piesele coreene re-făcute in japoneza. De atunci, grupul a lansat un mini-album NOLZA şi un singur album fizic „Go Away”.
2NE1 reprezinta Coreea de Sud, deasemenea au devenit câştigătoare în competiţia de vot pentru „Cea mai buna trupa noua din lume”, fiind un concurs internaţional organizat de MTV pe Iggy. Trupa a fost incoronata oficial câştigătoare pe 10 noiembrie 2011.
Fanii 2NE1 sunt numiti Blackjacks, de asemenea cunoscututi si sub numele de douăzeci şi unu.

Pre-debut
Grupul a fost prima data mentionat de presa la sfârşitul anului 2005. YG Entertainment a anunţat că grupul ar fi format din patru membri si debutul va avea loc in luna mai 2009. Compania a declarat că grupul a fost antrenat timp de 4 ani, iar albumul lor de debut va contine piese produse de liderul 1TYM Teddy Park. Numele grupului a fost initial anuntat ca „21”. Cu toate acestea, ca urmare a descoperirii unei cântărete cu acelaşi nume, grupul a fost redenumit rapid in „2NE1” .

2009: Debutul
În colaborare cu Big Bang, 2NE1 a lansat prima piesa CF „Lollipop” lansat digital pe 27 martie 2009. Piesa a fost creat pentru LG Cyon. Music Video-ul a debutat pe 28 martie 2009. Insa nu a fost promovat categoric, deoarece a fost o reclamă. „Lollipop” a fost la un număr de grafice diferite on-line şi a depasit graficul on-line pe Mnet, de muzică în reţea de televiziune timp de patru săptămâni la rând
Pe 30 aprilie, YG Entertainment, CEO-Yang Hyun Suk a dezvăluit melodia 2NE1 de debut ar fi un hip-hop incluzand si reggae, şi că ar fi lansat digital pe 6 mai 2009. Intitulată „Fire” piesa a fost scrisa şi produse de 1TYM – Teddy Park. Teasere ale piesei s-au lansat pe site-ul lor oficial, la începutul lunii mai, cu un clip de 20 de secunde lansat pe 1 mai.
„Fire” a fost lansat 6 mai, cu două versiuni ale videoclipului un „spaţiu” [Versiunea in spatiu o puteti viziona mai jos] şi o versiune „de strada” [Versiunea de strada o puteti viziona mai jos] eliberate în aceeaşi zi. În primele 24 de ore, videoclipul a primit peste un milioane de vizualizari. Performanţa grupului pentru prima piesa a fost pe 17 mai 2009 pe Inkigayo SBS.
„I Don’t Care” a fost lansat ca al doilea single pe 1 iulie 2009, promotiile avand startul la începutul lunii iulie. Yang Hyun Suk a declarat că piesa ar fi mai moale cu o imagine mult mai feminina. O versiune reggae a „I Don’t Care” a fost efectuat pe Inkigayo SBS lui, semnalizand sfârşitul de promoţii pentru piesa.

2010: Întoarcrea la activităţile de grup, şi To Anyone
Pe 9 februarie 2010, fără o notificare prealabilă, „Follow Me” a fost lansat la prize digitale şi folosit ca un cântec tema pentru Samsung Corby Folder. Peste vară, 2NE1 a calatorit la Los Angeles şi Londra, în scopul de a înregistra melodii in limba engleza pentru un debut american posibil cu membrul Black Eyed Peas will.i.am. Până în prezent, grupul a inregistrat 10 piese. Yang Hyun Suk din YG Entertainment a declarat că fetele au planuri pentru a debuta undeva în 2012, după turneul The Black Eyed Peas de la nivel mondial şi a activităţilor proprii 2NE1 în Coreea şi Japonia.
Prima inregistrare in studio si intregul album ” To Anyone” a fost lansat pe 9 septembrie 2010 şi a fost un succes imens. Albumul conţine 12 piese, inclusiv trei melodii de titlu, şi anume „Clap Your Hands” „Go Away” şi „Can’t Nobody” care au fost promovate simultan. 2NE1 a castigat primul loc pe Mnet M! Numărătoarea inversă pentru „Clap Your Hands”, chiar în ziua revenirii lor, urmate de K-Chart câştigat în ziua următoare in KBS Music Bank pentru „Go Away”, şi Mutizen o săptămână după revenirea pentru „Can’t Nobody”. În general, 2NE1 a câştigat primul loc de unsprezece ori la spectacole de muzică diferite.
Pentru a promova albumul, grupul a făcut apariţia primului său spectacol de divertisment pe KBS variety-talk show Win Win. 2NE1 a difuzat de asemenea al doilea sezon 2NE1 TV.
Pe 21 octombrie, Yang Hyun Suka anunţat că 2NE1 ar fi eliberareat ourmatoare piesa de pe 31 octombrie, mai târziu sa dovedit a fi „”It Hurts (Slow)” . Music Video este regizat de Kim Hye Jung, acelaşi regizor pentru G-Dragon „Butterfly”. Videoclipul a fost lansat pe 1 noiembrie şi a fost o tematica de Halloween.
În plus, pe 28 octombrie, a fost dezvăluit faptul că 2NE1 va inregistra To Anyone oficial si în japoneza pe data de 8 Decembrie 2010 condus de catre Avex. Cu toate acestea, lansarea a fost amânată pentru o perioadă de timp nedeterminată. De asemenea, grupul a promovat în Thailanda, unde To Anyone a fost lansat pe 28 octombrie 2010. La 26 noiembrie 2NE1 a lansat single-ul „Don’t Stop the Music” ca un „cadou special pentru fanii thailandezi”.

2011: Comeback coreean şi Debutul japonez
Iniţial, debutul japonez 2NE1 a fost planificată pentru luna decembrie 2010, dar acest lucru a fost amânat până în septembrie 2011. Promotiile americane 2NE1 cu will.i.am de la Black Eyed Peas nu au primit un timp stabilit pentru eliberare încă , din cauza anumitelor activitati BEP.
La data de 19 ianuarie, „Can’t Nobody (in limba engleză)” a fost lansat pe Recochoku ca tonuri de apel şi tonuri ringback. La 2 februarie, videoclipul „Can’t Nobody ( in limba engleză)” a fost făcut disponibil pentru descărcare prin intermediul iTunes Japonia. La 22 februarie, Avex a anuntat ca 2NE1 va lansa debutul japonez cu melodia „Go Away”, folosit anterior ca un single promoţional coreean, ca un ton de apel pe 9 martie 2011. Mai târziu a fost anunţat ca piesa va fi tema pentru programul de televiziune japonez Mezamashi TV. La 16 martie, grupul a lansat prima piesă extinsă, în Japonia .
La data de 18 aprilie, 2NE1 a anuntat planurile de revenire coreene. Proiectul lui Park Bom solo, „Don’t Cry” a fost lansata pe 21 aprilie 2011. După lansare Park Bom a cântat o versiune acustica pentru „Don’t Cry”. CL a confirmat oficial faptul că un nou single intitulat „Lonely”, va fi lansat pe 12 mai 2011. Un video a fost eliberat din spatele scenei in cele din urma videoclipul „Lonely” a fost lansat complet pe 11 mai 2011 pe contul oficial YouTube a trupei. La data de 24 iunie, 2NE1 a lansat un singur produs marca Teddy Park, la miezul nopţii, intitulat „I Am The Best” . În termen de 24 de ore de la lansare, „I Am The Best”, a depasit toate topurile majore coreene, cu excepţia Monkey3 piesa fiind clasata pe locul al doilea. A doua zi piesa a progresat, devenind prima şi a fost certificată ca „perfectă”. La data de 21 iulie, 2NE1 lansat videoclipul pentru, „I Hate You” regizat de Mari Kim, care a depasit, de asemenea, diverse diagrame coreene, ajungand la # 3 in Graficul Gaonul. La 28 iulie, împreună cu lansarea completa a mini-albumului, single-ul „Ugly” şi videoclipul au fost eliberate, şi din nou „Ugly” a depasit toate topurile majore coreene. Promotii pentru revenirea coreeana au fost programate să se încheie la sfârşitul lunii august. După sfârşitul de promotii, 2NE1 a avut primul lor concert sold-out solo la Sala Olimpica de la Parcul Olimpic Chamsil pe 26 august, 27 şi 28, în Seul, Coreea de Sud.
După încheierea promotiei coreene pentru al doilea mini-album, 2NE1-a facut debutul oficial în Japonia, în septembrie 2011. Înainte de aceasta, 2NE1 a lansat versiuni japonez pwntru „I Am The Best”, „I Hate You”, şi „Ugly „. 2NE1 a lansat, de asemenea, versiunea japoneză pentru „Go Away”, pe 18 noiembrie, 2011 în trei variante.
La începutul lunii octombrie, Iggy MTV, o ramură internaţională de MTV, care promovează muzică nouă şi internaţionala, a organizat un concurs la nivel mondial, cu 10 trupe din întreaga lume, care au concurat la un concurs de votare pentru „Best New Band”. Cu piesa lor „I Am The Best” au fost încoronate Cstigatoarele acestui titlu pe 10 noiembrie 2011, marcând primul lor premiu din SUA.
La sfârşitul anului 2011 au fost nominalizate de Japan Record Award pentru Best New Artist, dar au pierdut in fata grupului japonez Fairies.

2012: Albumul japonez, Debutul american, Activităţi de peste mări
2NE1 este programat sa lanseze primul lor album full-length japonez intitulat Collection pe 28 martie 2012, împreună cu al doilea single japonez „Scream” . Albumul va include melodii originale japoneze, remake-uri japoneze din cantecele lor din trecutul coreen, cum ar fi „Love Is Ouch”, „Fire”, şi „I Don’t Care”, şi un cover al piesei Madonnei de succes din 1984 „Like A Virgin”. O alta editie a albumului va include, de asemenea, un DVD care conţine videoclipurile grupului, în funcţie de site-ul de muzica Oricon.
2NE1 si colegii din Big Bang au fost invitaţi pentru prima data la festivalul Springroove 2012 în Japonia, alături de unii dintre artiştii de top americani şi japonezi. Anul trecut, 2NE1 şi GD&T.O.P au fost invitaţi, dar din cauza tsunami-ul din Japonia şi tragicului cutremur, festivalul a fost anulat.
Ei au colaborat recent cu grupul legendar japonez „M-Flo” pentru „She’s So (Outta Control)” . Grupul lucreaza in prezent la albumul lor de debut american cu will.i.am, care va fi lansat cândva în 2012.
La 7 martie 2012, o versiune scurtă pentru „Scream” a fost lansata. Albumul lor japonez, este programat pentru 28 martie 2012.

Anunțuri
 • Cele mai bune posturi si pagini

 • IMPORTANT!

  In fiecare Marti la ora 22:00 avem doza de K-Pop pe MUSIC CHANNEL

 • Drame coreene difuzate in Romania

  EUFORIA TV: Star's Lover de Luni pana Vineri ora 16:00(Reluare 02:00)

 • EUFORIA TV: Cain and Abel de Luni pana Vineri ora 17:30 (Reluare 03:15)

 • EUFORIA TV: Scent of Woman de Sambata pana Duminica ora 14:00 (Reluare 02:00)

 • City Hunter

  EUFORIA TV: City Hunter de Sambata pana Duminica ora 15:30

 • NATIONAL TV: Regina de Fier de Marti pana Sambata ora 12:15 (Reluare M&M 00:15 Joi 00:30 S&D 07:45)

 • NATIONAL TV: Cuceritorul de Marti pana Vineri ora 21:15 (Reluare Mi, J, V & S 14:00)

 • Legendary Doctor Hur Jun

  TVR1: Legendary Doctor Hur Jun de Luni pana Vineri ora 09:10(Reluare L-V 05:30)

 • The Royal Princess of Ja Myung Go

  TVR1: The Royal Princess of Ja Myung Go de Luni pana Vineri cate doua episoade orele 17:40 - 18:20(Reluare L-V 12:40 - 13:20)

 • Comunitate

 • Vizitatori

  • 15,014
%d blogeri au apreciat asta: