G.NA


Nume real: 최지나 (Choi Ji-Na)
Nascuta in: Edmonton, Alberta pe data de 13 Septembrie 1987
Genuri: K-pop, dance, R&B, electropop
Ocupatie: Cantareata si actrita
Ani de activitate: 2010–prezent
Apartine casei de productie: Cube Entertainment
Acte asociate: 오소녀 (Five Girls)
Site G.Na: twitter.com/#!/ginachoi87, www.playgna.com/

Gina Choi (hangul: 최지나), cunoscut drept (G.NA numele de scena), este o cântăreaţă coreean – canadiana condusa de Cube Entertainment, născuta pe 13 septembrie, 1987. Ea a lansat primul ei mini-album, Draw G’s First Breath, pe 14 iulie, 2010. A absolvit Liceul de la Fraser Heights. Ea a trăit în Canada timp de 17 ani, apoi s-a mutat la Seul să isi poate continua cariera ei ca o cântăreaţă.

Pre-debut
G.NA a fost iniţial ca lider al grupului de fete Five Girls (오소녀) sub conducerea Good Entertainment , împreună cu Yubin si UEE din Wonder Girls, Jeon Hyosung din Secret. Totuşi, grupul s-a destramat la scurt timp inainte de debutul lor programat din cauza unor probleme financiare ale casei de productie Good Entertainment. Membrilor plecand in alte companii de divertisment coreene in 2007. Când imaginilecu G.NA au fost eliberate, a existat un control public. În zilele ei de stagiara în cadrul Cube Entertainment, a fost prezentata in videoclipul trupei 2pm „10 Out of 10 Points”. Şi a fost dansatorea de rezervă pentru Hyuna in piesa „Change”.

2010: Debut şi „Draw G’s First Breath
G.NA a lansat piesa ei duet digitală „Aeini Saenggimyeon Hago Sipeun Il” (애인 이 생기 면 하고 싶은 일) la 5 iulie 2010. „Draw G’s First Breath” devine albumul de debut, a fost unul dintre cele mai anticipate solo-uri de sex feminin. Kim Do Hoon, Shin Sa Dong Tiger, Jung Ji Chan, Kang Ji Won şi alt persone importante au participat la albumul ei, iar piesele care le-au lansat au primit laude. G.NA a eliberat videoclipul, „Kkeojyeo Julge Jar Sara – I’ll Back Off So You Can Live „(꺼져 줄게 잘 살아) in el aparand si Doo Joon din BEAST ca actor de sex masculin si Junhyung. Fiind felicitata de membrele din fostul grup Five Girls Hyosung, Uee şi Yubininregistrari de imagini. Ea a câştigat primul ei premiu pe M! Countdown la 12 august 2010.
După ce a terminat promoţiile pentru „Kkeojyeo Julge Jar Sara”, ea a ales sa promoveze „Supa Solo” dar din păcate, nu a câştigat vreun premiu. Ea a devenit, de asemenea, MC pe Arirang TV Wave impreuna cu Alexander si Kevin din U-Kiss. G.NA a luat parte la OST „Playful Kiss” in care joaca Kim Hyun Joong (SS501) şi Jung So Min. Mai târziu, ea a facut un duet cu Hyuna din 4Minute cu piesa numită „Say You Love Me” Cu toate acestea, ea nu a promovat aceasta melodie pe scena.

2011: Black & White si Top Girl
La data de 04 ianuarie 2011 Cube Entertainment a dezvăluit că G.NA se va intoarce cu un album oficial complet în această lună. Ea a lansat piesa „Nice to Meet You” featuring Wheesung la 11 ianuarie 2011 si albumul complet s-a lansat la 18 ianuarie 2011, cu piesa de titlu „Black and White” Teaser-ul pentru „Black & White” a fost lansat pe 13 ianuarie, 2011 si videoclipul pe 18 ianuarie 2011. Videoclipul pentru „I Already Miss You” a fost lansat pe 9 martie 2011. G.NA, a apărut în „Golden Lady” Ea a fost, de asemenea, recomandata pentru „Bubble Pop!”. Pe 16 august G.NA a lansat o fotografie teaser mini-albumul viitor „Top Girl”. Prin canalul ei pe YouTube a lansat un teaser pentru videoclipul „Banana” pe 20 august, şi pentru videoclipul „Top Girl”, pe 21 august. „Top Girl” a fost dezvaluit complet pe 22 august. Un preview pentru o versiune alternativă numită „Net Girl”, cu versuri modificate pentru promovarea LG Electronics ‘Smart NetHard’ a fost descoperit pe 31 august.

2012
La data de 12 februarie 2012 a fost dezvăluit faptul că „The Birth of a Family (Naşterea unei familii)” sezonul 2 va fi cu G.NA şi Hyuna din 4Minute. „The Birth of a Family” este un perogram cu animale, unde idoli adopta animale de companie fără stăpân şi au grijă de ei pentru o anumită perioadă de timp. Hyuna şi G.NA vor avea grija de un animal de companie si pentru o perioadă de 2 luni. Primul episod cu cele doua cântăreţe a fost difuzat de 03 martie.

Altele
G.NA are o inaltime de 1.68 si 47 de Kg.

G. NA a fost dusa la spital din cauza unei accidentari la genunchi.
Pe 11 martie,in timpul concertului de la KBS, la “Music Bank”,vedeta s-a împiedicat şi a aterizat pe genunchi.
G. NA s-a ridicat si si-a continuat reprezentatia,apoi a fost dusa de personalul ei la medic.
Vedeta a declarat: ” Eu am vrut sa-mi termin programul!” Pentru interpretarea ei, din cauza durerii de genunchi , ea a cântat melodia ei “I Miss You Already” stand pe un scaun. Imediat după transmisia live, G. NA a fost imediat luata la camera de urgenţă pentru a primi un examen medical complet.
La data de 12 martie, un reprezentant Cube Entertainment a dezvăluit: “Deşi nu există nici o problema cu oasele ei, probabil i s-a intins un ligament,dar trebuie să aşteptăm pentru mai multe detalii.

Anunțuri
 • Cele mai bune posturi si pagini

 • IMPORTANT!

  In fiecare Marti la ora 22:00 avem doza de K-Pop pe MUSIC CHANNEL

 • Drame coreene difuzate in Romania

  EUFORIA TV: Star's Lover de Luni pana Vineri ora 16:00(Reluare 02:00)

 • EUFORIA TV: Cain and Abel de Luni pana Vineri ora 17:30 (Reluare 03:15)

 • EUFORIA TV: Scent of Woman de Sambata pana Duminica ora 14:00 (Reluare 02:00)

 • City Hunter

  EUFORIA TV: City Hunter de Sambata pana Duminica ora 15:30

 • NATIONAL TV: Regina de Fier de Marti pana Sambata ora 12:15 (Reluare M&M 00:15 Joi 00:30 S&D 07:45)

 • NATIONAL TV: Cuceritorul de Marti pana Vineri ora 21:15 (Reluare Mi, J, V & S 14:00)

 • Legendary Doctor Hur Jun

  TVR1: Legendary Doctor Hur Jun de Luni pana Vineri ora 09:10(Reluare L-V 05:30)

 • The Royal Princess of Ja Myung Go

  TVR1: The Royal Princess of Ja Myung Go de Luni pana Vineri cate doua episoade orele 17:40 - 18:20(Reluare L-V 12:40 - 13:20)

 • Comunitate

 • Vizitatori

  • 15,014
%d blogeri au apreciat asta: