JYJ

La sfarsitul articolului puteti gasi 30 de lucruri despre JYJ si cateva despre trecutul lor in TVXQ
Origine: Coreea de Sud
Gen: K-pop, Dance, R & B
Ani de activitate: 2010 – prezent
Casa de productie: Warner Music, C-Jes Entertainment
Acte asociate: TVXQ
Site: c-jes.com/en/index.asp
Youtube Account: http://www.youtube.com/user/CJESJYJ
Membrii
Jaejoong – Nume de scena :HERO, YoungWoong, Jaejoong, Nume real: Kim Jaejoong, Pozitie: Vocal Principal, Data de nastere: 26 Ianuarie 1986, Locul de nastere: Chungnam, Inaltime: 1.80 cm, Greutate: 63 kg, Grupa de sange: O, Joacă jocuri pe calculator, ascult muzica, canta la pian, compune, gateste

Yoochun – Nume de scena: MICKY, Micky, Yoochun, Nume real: Park Yoochun, Data de nastere: 4 Iunie 1986, Locul de nastere: Seoul, Inaltime: 1.80 cm, Greutate: 60 kg, Grupa de sange: O, Compune muzica / versuri , Pozitie: Vocal Mijlociu, Rapper.

Junsu – Nume de scena: XIAH, Junsu Nume real: Kim Junsu, Data de nastere: 15 decembrie 1986, insa părinţii lui înregistrat pe 1 ianuarie 1987, Locul de nastere: Gyeonggi, Inaltime: 1.78 cm, Greutate: 63 kg, Grupa de sange: B, Joaca fotbal si canta la pian, Pozitie: Vocal Principal, Dansator.

JYJ (cunoscut ca JUNSU / JEJUNG / YUCHUN în Japonia) este un grup de trei baieti, format din trei membri ai grupului sud-coreean TVXQ: Jaejoong, Yoochun şi Junsu. Numele lor de grup este luat de la primele litere ale numelui fiecărui membru.
Debutul lor Japonez EP … a ajuns pe locul 1 in graficul japonez Oricon. Au debutat global cu albumul „The Beginning” lansat în octombrie 2010. Al doilea album de studio si primul coreean a fost ” In Heaven” lansat pe 28 septembrie 2011.

2009: Proces împotriva SM Entertainment
La mijlocul anului 2009, cei trei membri TVXQ, care urmau să devină JYJ au intentat un proces impotriva casei de productii Sud Coreene unde au fost înregistrati anume SM Entertainment, susţinând că durata de 13 ani şi contractele de structura exclusive, precum şi condiţiile de repartizare a profitului au fost în mod unilateral dezavantajate faţă de artişti şi ar trebui să fie invalidată. In octombrie 2009 Central District Court in October 2009 au luat o decizie în favoarea JYJ afirmand dreptul lor de a se angaja în mod independent în activităţi de divertisment şi a acordat ordin de suspendare a contractului JYJ-SM; hotărârea sa accentuat ca fiind un „contract de subjugare”, cu termeni extrem de incompatibili cu dreptul muncii. Cei trei membri ai JYJ au continuat activităţile în Japonia, peste o jumătate de an de la depunerea de încetare a muncii cu SM, Avex, a anuntat o pauza a grupului la începutul anului 2010.
La 17 februarie 2011, Central District Court a respins ordinul de SM Entertainment împotriva celor trei membri.

2010: Debut ca JYJ, inceputul turului in Japonia
Grupul a fost anunţat în fata publicului in aprilie 2010 de Zone Ritm, o etichetă sub-Avex. În septembrie 2010, Avex Entertainment a anunţat ca suspenda toate activităţile japoneze JYJ . Avex susţine acest lucru datorita problemeleor cu preşedintele de gestionare a grupului coreean, C-Jes Entertainment. JYJ a declarat că a fost un conflict de noi termeni cerut de Avex în contractul de renegociere.
Grupul a lansat albumul in limba engleză, debut la nivel mondial în conformitate cu Warner Music Asia. Începand pe 12 octombrie, cu Kanye West au produs single-ul „Ayyy Girl” Două săptămâni înainte de lansarea albumului, 500.000 de copii au fost pre-ordonate, fiind vandute 99.999 de exemplare ale ediţiei speciale a albumului in cele din urma ajungand la 400.000 de cereri. JYJ a promovat noul album printr-un turneu mondial in lunile octombrie şi noiembrie, în Coreea de Sud, Asia de Sud şi Statele Unite. La data de 27 noiembrie şi 28 au lansat JYJ Worldwide Concert la Seul un concert de două zile, care a avut loc la Seul, Stadionul Olimpic Jamsil. Acesta a fost regizat de catre bine-cunoscutul producător de concerte Jeri Slaughter.
În ciuda unei interdicţii în departamentele de divertisment din Coreea de Sud a trei radiodifuzori, JYJ a avut prima performanţă de difuzare publică la 31 decembrie 2010. Ei au cântat 찾았다 „Found You” O balada a dramei „Sungkyunkwan Scandal” unde a jucat si membrul trupei Yoochun.

2011-prezent: Worldwide Tour si In Heaven
JYJ a lansat EP-coreean, „Our Story”, pe 25 ianuarie 2011 în format de un „eseu muzical.” În ciuda faptului ca vanzarile au fost mai multe in formula de carti decat de CD, albumul nu sa vandut destul de bine pentru o diagramă pe Hanteo.
În primăvara anului 2011, au lansat primului lor turneu mondial cu concerte în Thailanda, Taiwan, China, Canada, şi Statele Unite ale Americii. În plus, JYJ a avut 2 concerte de caritate speciale în Tokyo datorita cutremurului Tohoku. Au avut loc, de asemenea, două spectacole speciale Encore în Coreea de Sud:. Unul în Busan şi celălalt în Gwangju. JYJ si-a extins turneul mondial, prin adăugarea unor concerte Europene în octombrie şi noiembrie, în Barcelona, Spania şi Berlin, Germania.
În septembrie, JYJ a lansat primul lor album de studio intitulat „In Heaven”http://www.youtube.com/watch?v=F3nCVLlhXmc&feature=channel%5D Albumul sa vandut in 165.000 de exemplare în termen de 3 zile de la eliberare si 220.000 copii în luna octombrie în conformitate cu graficul Gaonul.
JYJ au avut „Unforgettable Live Concert in Japan” un concert inceput pe 15 octombrie şi 16 octombrie, cu peste 84000 de participanti. Au ales ca evenimentul sa fie organizat la Prefectura Ibaraki, o regiune greu lovita economic de un cutremur.
JYJ a lansat „Come On Over” un documentar DVD despre vieţile private ale membrilor la sfârşitul anului 2011.
În ianuarie 2012, C-Jes a anunţat două date de concert in Santiago, Chile şi Lima, Peru. Ei vor deveni primul grup coreean care organizeaza un concert solo în America de Sud.
La 23 februarie, vor lansa un film de 90 de minute intitulat „The Day” . Acesta este un film documentar din viaţa lor de zi cu zi şi visele lor, fiind prezentata la Lotte Cinema.

Alte aparitii:
JYJ – Get Out:
JYJ – Empty:
Dear Fn, From JYJ –
Junsu Fashin Film:

Noutati: Pe 8 mai 2012 a fost adaugat pe canalul YouTube al celor de la JYJ un teaser pentru melodia Tarantallegra  cantata de Junsu, iar pe 13 mai a fost adaugat intregul videoclip [click aici]

30 lucruri despre JYJ / TVXQ!
1. În perioada „Rising Sun”, Yunho a cantat si partea lui Jaejoong din cauza unei accidentări la genunchi ale lui Jaejoong.
2. În timpul perioadei de Rising Sun, TVXQ a câştigat un premiu, dar Jaejoong nu a fost capabil sa vina, astfel încât Yunho a luat trofeul si a spus, „Acest trofeu apartine lui Jaejoong.”
3. Micky şi Changmin au spus odată, „Fără Yunho, nu ar fi TVXQ.”
4. Junsu a spus „Dacă unul dintre membrii părăseşte echipa, nu va mai rămâne TVXQ.”
5. Cand TVXQ au fost intrebati „Care este menirea voastra?” au răspuns toţi „membrii”, cu excepţia Micky.
6. Jaejoong a scris o data pe cyworld-ul său: „Prietenia noastră este mai puternică decât majoritatea oamenilor pentru că vorbim, respiram, mancam si dormim in aceeasi camera…
7. În timpul unei întâlniri cu fanii, Changmin a spus, „Numai atunci când suntem toti cinci impreuna, putem fi numiti TVXQ!”
8. În august 2005, Yunho a venit la Junsu la spital atunci când Junsu a avut o febra mare.
9. Când genunchiul lui Jaejoong a fost rănit, Yunho a vrut ca el să se odihnească mai mult, dar în schimb, Jaejoong i-a zis lui Yunho, „Stomacul tau nu este bine, tu ar trebui sa fii la spital nu eu.”
10. Yunho vrea mereu să ia iniţiativa de a avea grija de tot ceea ce priveste problemele spinoase şi toate aspectele incomode argumentand „Pentru că eu sunt liderul, imi iubesc toti membrii.”
11. In Noiembrie 2004, au existat zvonuri cu privire la înlocuirea lui Jaejoong cu altcineva. Micky a vărsat lacrimi în „I Believe”, spectacol live, când a aflat despre aceasta.
12. La o întâlnire cu fanii, Micky a spus, „Nu numai doi ani, dar chiar şi până la douăzeci, două sute, două mii de ani … noi trebuie să fim întotdeauna împreună.”
13. În timpul unui interviu, Yunho a spus, „Eu sper că, indiferent de cât de multe şi cât de mare dificultăţile noastre pot fi, vom depăşi mereu împreună. Fel de lung ca cinci dintre noi sunt împreună, suntem cel mai fericit. ”
14. TVXQ arunca pături unul la altul în dormitor, joacă Rock Paper, şi se joaca ascunsa în parc.
15. Când TVXQ au fost întrebaţi daca vor mai continua, Yunho a răspuns „Eu sper ca membrii TVXQ sa continue mereu. Acum, prietenia noastra este deja foarte puternica. Si sper că în viitor, aceasta sa creasca mai puternic!” Yoochun a spus,” Eu sper că prietenia dintre membrii sa rămâna pentru totdeauna ” Junsu a spus „Starea de sănătate a membrilor este cea mai importanta! ”
16. Yoochun este leneşul în grup.
17. Junsu se trezeşte în fiecare dimineaţa si se joaca cu jocuri video.
18. Changmin este un „bebelus plangacios”.
19. Junsu, Yunho, şi Yoochun sunt ambidextri.
20. Jaejoong vrea să se căsătorească cu un ventilator, oricum crede ca se va casatori in cele din urma cu un fan.
21. Junsu doreşte o fată luminoasă, cu o perspectivă pozitivă a lumii. Yoochun crede asta deoarece Junsu o persoană negativă.
22. Yoochun nu vrea să se căsătorească. (Junsu nu este de acord … el crede că trebuie să se căsătorească …)
23. Jaejoong vrea 2 fete si 1 baiat in timp ce Junsu vrea 2 fii şi o fiică. Yunho vrea 5 fii şi 20 de fiice – Junsu spune „Gandeste-te la soţia ta!” iar Jaejoong „Vrei să omori pe cineva?”
24. Yunho doreşte o fată care este asertiva şi are simţuri – cineva care să-l ghideze.
25. Changmin vrea să se căsătorească cu cineva care este destul de copilareasca si care va se ataşa cu uşurinţă, deoarece el este timid si linistit.
26. Junsu crede că intalnirile şi căsătoria sunt acelaşi lucru, deoarece el vede ca fata cu care va fi pe veci ii va deveni sotie dupa o intalnire. El trebuie să o placa pe fata de mult (suficient pentru a o vedea ca pe o doamna, speră Junsu).
27. Lui Junsu îi place să isi folosească mâna ca o perna.
28. Yunho doarme în diagonală pe patul lui.
29. Înainte de debut, Max nu putea veni la funerariile unei rude din cauza cursurilor. Nimeni nu a fost curios, deoarece MAX are o gamă largă de rude. 🙂
30. Lui Micky îi place să doarmă ascultand muzica la walkman-ul lui.

Anunțuri
 • Cele mai bune posturi si pagini

 • IMPORTANT!

  In fiecare Marti la ora 22:00 avem doza de K-Pop pe MUSIC CHANNEL

 • Drame coreene difuzate in Romania

  EUFORIA TV: Star's Lover de Luni pana Vineri ora 16:00(Reluare 02:00)

 • EUFORIA TV: Cain and Abel de Luni pana Vineri ora 17:30 (Reluare 03:15)

 • EUFORIA TV: Scent of Woman de Sambata pana Duminica ora 14:00 (Reluare 02:00)

 • City Hunter

  EUFORIA TV: City Hunter de Sambata pana Duminica ora 15:30

 • NATIONAL TV: Regina de Fier de Marti pana Sambata ora 12:15 (Reluare M&M 00:15 Joi 00:30 S&D 07:45)

 • NATIONAL TV: Cuceritorul de Marti pana Vineri ora 21:15 (Reluare Mi, J, V & S 14:00)

 • Legendary Doctor Hur Jun

  TVR1: Legendary Doctor Hur Jun de Luni pana Vineri ora 09:10(Reluare L-V 05:30)

 • The Royal Princess of Ja Myung Go

  TVR1: The Royal Princess of Ja Myung Go de Luni pana Vineri cate doua episoade orele 17:40 - 18:20(Reluare L-V 12:40 - 13:20)

 • Comunitate

 • Vizitatori

  • 15,014
%d blogeri au apreciat asta: